Sportaanbod

Kratos is een vereniging voor alle niveau’s, van beginner tot wedstrijdatleet! Je kunt bij ons terecht voor de volgende sporten:

Powerlifting

Ben jij een powerlifter? Of wil je graag je squat, benchpress en deadlift verbeteren? Voor powerlifting bieden we het volgende aan:

  • Wekelijkse gym uurtjes. Train samen met andere leden van de vereniging onder leiding van een professionele trainer bij het USC. Denk hierbij aan form-check, tips en gezelligheid đŸ™‚
  • Wedstrijdvoorbereiding. Train samen met het team en je kunt de trainers altijd hulp vragen als het gaat om trainingsschema’s en/of voedingsschema’s
  • Deelname aan wedstrijden. Zowel landelijke wedstrijden als wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd bij het USC.

Weightlifiting

Ook voor de snatch en clean and jerk kun je bij Kratos terecht. Voor Olympic Weightlifting bieden we het volgende aan (hetzelfde als powerlifting):

  • Wekelijkse gym uurtjes. Hierbij train je samen met andere leden van de vereniging onder leiding van een professionele trainer bij het USC. Hier kun je terecht voor een form-check, als je tips nodig hebt en gezelligheid đŸ™‚
  • Wedstrijdvoorbereiding en hulp met voedings- en trainingsschema’s
  • Deelname aan wedstrijden. Zowel landelijke wedstrijden als wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd bij het USC.

Strongman en bodybuilding

Voor deze sporten hebben we (nog) geen wekelijkse gymuurtjes. We bieden wel gedurende het jaar clinics en seminars aan voor deze sporten. Bijvoorbeeld een poseerles voor bodybuilding of een clinic calisthenics! Als je geĂ¯nteresseerd bent in begeleiding in een van deze sporten, kunnen wij je altijd verder helpen en in contact brengen met een trainer. Stuur dan een mailtje naar bestuur@askvkratos.nl!

Kennismaken?

Kom een keer meetrainen tijdens Ă©Ă©n van onze Club avonden bij USC Universum. Stuur ons een mailtje (kratosaskv@gmail.com) en laat ons weten welke Woensdag je graag langs wilt komen, dan regelen wij eenmalig gratis toegang tot de gym.

  • Woensdag 19:00 – 21:00

Social media