Commissies

Commissies

Wil jij deelnemen aan een commissie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@askvkratos.nl waarin je ons vertelt welke commissie je graag wilt doen en een korte motivatie!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van onze sociale en educatieve evenementen! De taken van de commissie zijn het organiseren van onder andere een BBQ, pubquiz, clinic of seminar.

Promotiecommissie

De promotiecommissie is verantwoordelijk voor het promoten van de vereniging naar potentiële leden als het promoten van de evenementen onder de huidige leden. Taken van de commissie zijn promotiemateriaal te ontwerpen en bestellen, in gesprek met potentiële leden op evenementen om de vereniging te promoten en Facebook en social media up to date houden.

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor het regelen van alle zaken wedstrijd-gerelateerd. Dit houdt onder meer in het inschrijven van leden bij wedstrijden, wedstrijden organiseren, helpen bij de mockmeets en eventueel meegaan naar wedstrijden.

Kennismaken?

Kom een keer meetrainen tijdens één van onze Club avonden bij USC Universum. Stuur ons een mailtje (kratosaskv@gmail.com) en laat ons weten welke Woensdag je graag langs wilt komen, dan regelen wij eenmalig gratis toegang tot de gym.

  • Woensdag 19:00 – 21:00

Social media