Sportaanbod

Sportaanbod

Kratos is een vereniging voor alle niveau’s, van beginner tot wedstrijdatleet! Je kunt bij ons terecht voor de volgende sporten:

Powerlifting

Ben jij een powerlifter? Of wil je graag je squat, benchpress en deadlift verbeteren? Voor powerlifting bieden we het volgende aan:

  • Wekelijkse gym uurtjes. Train samen met andere leden van de vereniging onder leiding van een professionele trainer bij het USC. Denk hierbij aan form-check, tips en gezelligheid đŸ™‚
  • Wedstrijdvoorbereiding. Train samen met het team en je kunt de trainers altijd hulp vragen als het gaat om trainingsschema’s en/of voedingsschema’s
  • Deelname aan wedstrijden. Zowel landelijke wedstrijden als wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd bij het USC.

Weightlifting

Ook voor de snatch en clean and jerk kun je bij Kratos terecht. Voor Olympic Weightlifting bieden we het volgende aan (hetzelfde als powerlifting):

  • Wekelijkse gym uurtjes. Hierbij train je samen met andere leden van de vereniging onder leiding van een professionele trainer bij het USC. Hier kun je terecht voor een form-check, als je tips nodig hebt en gezelligheid đŸ™‚
  • Wedstrijdvoorbereiding en hulp met voedings- en trainingsschema’s
  • Deelname aan wedstrijden. Zowel landelijke wedstrijden als wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd bij het USC.

Bodybuilding, Calisthenics en Strongman

Voor deze sporten hebben we (nog) geen wekelijkse gymuurtjes. We bieden wel gedurende het jaar clinics en seminars aan voor deze sporten. Bijvoorbeeld een poseerles voor bodybuilding of een clinic calisthenics! Als je geĂ¯nteresseerd bent in begeleiding in een van deze sporten, kunnen wij je altijd verder helpen en in contact brengen met een trainer. Stuur dan een mailtje naar bestuur@askvkratos.nl!

Kennismaken?

Kom een keer mee te trainen tijdens Ă©Ă©n van onze wekelijkse gym uurtjes bij het USC. Je hoeft niet te reserveren, maar stuur ons wel even een mailtje (kratosaskv@gmail.com) en laat ons weten welke donderdag je graag langs wil komen, dan regelen wij (indien nodig) gratis toegang tot de gym.

  • Donderdag 20:00 – 23:00

Social media