Sponsors

Sponsors

Kratos is op zoek naar sponsors! Stuur een mail naar penningmeester@askvkratos.nl voor meer informatie.

Onze huidige sponsors

USC

Het USC is een plek waar sporten en sporters elkaar ontmoeten. Ook voor de leden van Kratos, want Kratos is gevestigd in het USC en hier vinden onze wekelijkse gymuurtjes plaats.

SSA

Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) behartigt de belangen van de sportende student in Amsterdam. SSA is tevens het overkoepelende orgaan van alle Studentensportverenigingen in Amsterdam. Kratos is lid van de SSAwaar wij als nieuwe vereniging erg blij mee zijn aangezien we deze hulp goed kunnen gebruiken.

USC Fysiotherapie

USC Fysiotherapie bestaat uit een team van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten gevestigd in drie sportcentra van het USC in Amsterdam. Dus als je door het liften ergens last krijgt of een blessure oploopt, kunnen de fysio's van USC Fysiotherapie jou helpen!

B.P.E. Coaching

Als lid van Kratos krijg je ledenkorting bij B.P.E. Coaching. Bereid je optimaal voor op je volgende powerlifting wedstrijd of til jouw prestaties naar een hoger niveau met de persoonlijke coaching van B.P.E.

Studio ByMarije

Bij Studio ByMarije kun je terecht voor grafisch ontwerp en fotografie, specifiek fantasie fotografie. Marije heeft voor Kratos het logo ontworpen en een steentje bijgedragen aan het design van ons promotiemateriaal.

SSVU

Studentensport VU (SSVU) is de overkoepelende organisatie verantwoordelijk voor studenten sportverenigingen gerelateerd aan de VU. Op hun site kun je een beter beeld krijgen van de Amsterdamse studenten sportverenigingen!

Kennismaken?

Kom een keer meetrainen tijdens één van onze Club avonden bij USC Universum. Stuur ons een mailtje (kratosaskv@gmail.com) en laat ons weten welke Woensdag je graag langs wilt komen, dan regelen wij eenmalig gratis toegang tot de gym.

  • Woensdag 19:00 – 21:00

Social media