Commissies

Commissies

Wil jij deelnemen aan een commissie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@askvkratos.nl waarin je ons vertelt welke commissie je graag wilt doen en een korte motivatie!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van onze sociale en educatieve evenementen! De taken van de commissie zijn het organiseren van onder andere een BBQ, pubquiz, clinic of seminar.

Promotiecommissie

De promotiecommissie is verantwoordelijk van het promoten van de vereniging naar potentiële leden als het promoten van de evenementen onder de huidige leden. Taken van de commissie zijn promotiemateriaal te ontwerpen en bestellen, in gesprek met potentiële leden op evenementen om de vereniging te promoten en Facebook en social media up to date houden. 

Powerlifting commissie

De powerlifting commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de powerlifting wedstrijden binnen de vereniging. Ook als er leden van de vereniging deelnemen aan een landelijke wedstrijd, valt de organisatie hiervan onder deze commissie. 

Weightlifting commissie

De weightlifting commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de weightlifting wedstrijden binnen de vereniging. Ook als er leden van de vereniging deelnemen aan een landelijke wedstrijd, valt de organisatie hiervan onder deze commissie. 

Kennismaken?

Kom een keer mee te trainen tijdens één van onze wekelijkse gym uurtjes bij het USC. Je hoeft niet te reserveren, maar stuur ons wel even een mailtje (kratosaskv@gmail.com) en laat ons weten welke donderdag je graag langs wil komen, dan regelen wij (indien nodig) gratis toegang tot de gym.

  • Donderdag 20:00 – 23:00

Social media